Egyedi meglepetés ajándék családi vagy céges évfordulókra

Édesapám hatvan éves lesz! Hihetetlen, huszonöt éve vagyunk házasok! Az én nagy lányom nemsokára betölti a tizennyolcat! Tízéves a cégem! Csupa olyan kerek évforduló, amit nem lehet egy könyvvel vagy egy csokor virággal elintézni.

sziv2

Bizonyára Önnel is előfordult már, hogy hetekig törte a fejét, hogy milyen ajándék lenne a legméltóbb egy fontos esemény megünneplésére, aztán vagy eszébe jutott valami, vagy nem. Mi segítünk: lepje meg szeretteit egy személyre szabott, hangulatos filmklippel! A film kockáit, felépítését, zenei aláfestését Ön választja meg, mi csak megmutatjuk, milyen lehetőségek állnak a rendelkezésére.

A film lehet egyperces, de akár sokkal hosszabb is, lehet vidám, vicces, vagy inkább romantikus, szemet könnyeztető, de lehet egészen más is, ha Ön úgy gondolja!

A lényeg, hogy kedvenc papír vagy digitális képei alapján mi összeállítunk Önnek egy teljesen egyedi, személyre szabott ajándékot, mellyel garantáltan emlékezetes marad az ünnep. A Képklip nem hervad el, nem nőljük ki, nem esszük meg, hanem örök időkre az ünnepeltté marad, hogy újra és újra elővehesse és nézegesse!

A lehetőségek tárháza hatalmas:

  • Születésnap
  • Névnap
  • Házassági évforduló
  • Arany-, ezüstlakodalom
  • Cég fennállása

Akár az első csókot is megünnepelhetik, megemlékezhetnek egy betegségből való felgyógyulásról, esetleg tengerimalacuk szülinapjáról! Egy kis ünneplésre mindig van alkalom, mert ünnepelni jó. Különben az élet olyan szürke és unalmas lenne!

Ünnepeljen Ön is Képklip-el!

ajanlatk

klip2

Kapcsolat

phone +36 30 9939 789
mail Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
at www.kepklip.hu
smiley kérje ajánlatunkat »

Rólunk írták

test "Már nem előszőr rendelek a Képkliptől, ennél személyre szólóbb ajándékot még nem találtam. Nagy fotós a családunk, rengeteg képünk van, mindenki nagyon szívesen látja magát viszont. A hatás pedig soha nem marad el. Köszi."

Lászlóné Réti Orsolya

Partnereink

allyo

© Copyright 2013 KépKlip Kft.| Website and Internet Marketing by Exquison Marketing Vancouver