Esküvői klip - A külöleges nászajándék

Szeretné valami igazán eredetivel és emlékezetessel megkoronázni élete legszebb napját? Esetleg meglepné párját egy különleges ajándékkal?

eskuvo Készíttessen Képklip-et az eddigi – külön, illetve már együtt töltött – életútjukról, legkedvesebb fotóik alapján!

Hiszen mi lenne annál romantikusabb, mint amikor filmen látjuk eddigi életünket, kisbabakori képeinktől kezdve, az érettségi tablón keresztül az első együtt töltött nyaralásig, az első közös albérletről, netán a lánykérésről nem is szólva!

Mindehhez csak a kedvenc fényképeiket kell a rendelkezésünkre bocsátaniuk, és kiválasztani, milyen zene menjen a különleges film alatt. A násznép meglepetése és meghatottsága garantált!

Esetleg barátja/rokona házasodik, és nem szeretne Ön is turmixgépet adni nászajándékba? A tökéletes meglepetés a Képklip! Önnek mindössze annyi a feladata, hogy titokban megszerzi a pár fényképeit, és már készítjük is az egyedi, személyre szabott nászajándékot, melyért a pár egész életében hálás lesz!

Ha magát az esküvőt szeretnék egy különleges formában megőrizni emlékezetükben, erre is a Képklip a legmegfelelőbb megoldás.

A fényképalbum és a videó ötletes keveréke, melyben garantáltan a legjobb képek jelennek csak meg, mind a párról, mind a rokonokról, barátokról és a násznép többi tagjáról! Itt mindent az újdonsült pár választ ki, a képek mennyiségét, a film hosszúságát és a zenei aláfestést.

Ugyanilyen frappáns ötlet a nászutat ebben a formában is megőrizni saját magunk és az utókor számára! Összeollózzuk a legjobban sikerült képeket, bárhol is készültek, a Maldív-szigeteki fehér homokban, a Louvre-ban vagy a Vörös-tenger mélyén búvárruhában, s az Önök egyedi kérése alapján elkészítjük a saját, különbejáratú útinaplójukat, romantikus, vicces, netán dokumentarista formában. Öröm lesz majd mutogatni az unokáknak!

ajanlatk

klip2

Kapcsolat

phone +36 30 9939 789
mail Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
at www.kepklip.hu
smiley kérje ajánlatunkat »

Rólunk írták

test "Már nem előszőr rendelek a Képkliptől, ennél személyre szólóbb ajándékot még nem találtam. Nagy fotós a családunk, rengeteg képünk van, mindenki nagyon szívesen látja magát viszont. A hatás pedig soha nem marad el. Köszi."

Lászlóné Réti Orsolya

Partnereink

allyo

© Copyright 2013 KépKlip Kft.| Website and Internet Marketing by Exquison Marketing Vancouver